CGM 307G Jerez Mattsvart/röd

Artikelnummer: 0220307G-ALA-03_GR
Endast 6 kvar på webblagret
 
Produktnamn Webblager
CGM 307G Jerez Mattsvart/röd XS Restorder
CGM 307G Jerez Mattsvart/röd S 5
CGM 307G Jerez Mattsvart/röd L Restorder
CGM 307G Jerez Mattsvart/röd XXL 1
1 399,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr

* Obligatoriska fält

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer CGM 307G Jerez Mattsvart/röd

Integralhjälm med attityd! CGM 307G Jerez kommer i storlekar från XS till XXL. Luftintag på hakskyddet samt dubbla luftintag/utblås fram och bak på hjälmen garanterar maximalt luftflöde för varma dagar. Hjälmen är redo för montering av pinlock visir.

Teknisk information

Teknisk information CGM 307G Jerez Mattsvart/röd

Färg Mattsvart
Inbyggt solvisir Utan solvisir
Typ Integralhjälm
Varumärke CGM

Manualer

Recensioner

Recensioner CGM 307G Jerez Mattsvart/röd

Du recenserar: CGM 307G Jerez Mattsvart/röd

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkte, till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.