Gammal modell Elmoped WIND1000-B 45km/h

Artikelnummer: MOWIWIBLK1000047
El-mopeden WIND ger alla möjlighet att köra ljudlöst och miljövänligt, observera att topphastighet för denna modell är 40-42kmh

Produktbeskrivning

Detaljer Gammal modell Elmoped WIND1000-B 45km/h

El-mopeden WIND ger alla möjlighet att köra ljudlöst och miljövänligt. Wind är oerhört bekvämt att både köra och äga. El-motorn med effekt om 1 Kw är pigg och reagerar blixtsnabbt på dina kommandon. Observera att scootern endast gör ca 40-42kmh WIND levereras med toppbox.

- Prisgaranti (Läs mer under fliken ovan)

- 2 års garanti Läs mer...

- Märkesförsäkring från Insplanet. Läs mer...

- Välj hemleverans eller hämta körklar i närmsta butik Hitta utlämningsställe...

Teknisk information

Teknisk information Gammal modell Elmoped WIND1000-B 45km/h

Varumärke KES
Färg Svart
Motortyp El
Bromsar Skivbroms/Trumbroms
Motorstyrka 1kw
Växling Automat
Hastighet Nej
Bränsle El
Bränslevolym 30-50km
Storlek (LxBxH) 1730*660*1040mm
Fälg Alu 10" fram o bak
Vikt 85kg
Passagerare Ja
Maxlast 150kg
Starttyp El

Manualer

Recensioner

Recensioner Gammal modell Elmoped WIND1000-B 45km/h

Du recenserar: Gammal modell Elmoped WIND1000-B 45km/h

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkte, till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.