Drax Swift 45km/h Svart

Rea
Artikelnummer: MODRSWBLK45

En nätt och uppladdningsbar liten skönhet med uttagbart litiumbatteri som tar dig upp till 6 mil.

Valbara tillbehör

349,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
150,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
Storlek 
1 199,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
179,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr

Endast 3 kvar på webblagret

Ordinarie pris 19 995,00 kr

14 995,00 kr

Från 450 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea delbetalning
 • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 15024 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 2524 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1275 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 24 månader 717 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 36 månader 508 kr/månad
 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 450 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Drax Swift 45km/h Svart

Med en Swift susar man ljudlöst fram. En nätt och smidig elmoped som är lätt att manövrera dit man vill på ett klimatsmart sätt. Den är enkel att ladda och kräver minimalt med service och underhåll. Räckvidden är upp till 6 mil och möjlighet att ta med samt ladda batteriet inomhus, kör man på full effekt i stadstrafik toppfarten är 42kmh och räckvidden 3.5-6mil.

DRAX Swift kommer med larm och är keyless. Designad för den medvetna urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt.

- Prisgaranti (Läs mer under fliken ovan)

- 2 års garanti Läs mer...

- Märkesförsäkring från Insplanet. Läs mer...


Teknisk information

Teknisk information Drax Swift 45km/h Svart

Varumärke Drax
Färg Svart
Motortyp El
Bromsar Skiva / Trumma
Motorstyrka 1,2kw
Växling Automat
Hastighet 45kmh klass 1
Bränsle El, Urtagbart batteri 7kg
Bränslevolym Lithiumbatteri 48V 29Ah 1392Wh
Storlek (LxBxH) 1680*750*1050mm
Fälg 10 tum Aluminium
Vikt 62kg
Passagerare Ja
Maxlast 161

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Kvick och härlig liten pärlaRecenserad av Fredrik Hjorth
Betyg
Funkar hur bra som helst!
Den är lätt och kvick, även i uppförsbackar (så länge de inte är alltför branta). Jag drar mig inte längre för att köra några snabba ärenden till den lokala närbutiken för att hämta något som glömts att köpas. :-)
Servicen från Köpenscooter.nu har varit jättebra! Det tar ett tag att komma fram i telefonkön förvisso, men när jag väl gjort det så kan de svara på alla frågor jag har, och de är positiva och har tid med mig. När mopeden kom hem så kom den i en metallbur, och det tog väl ½ timme innan jag försiktigt lossat alla skruvar och fått ut den i frihet. Kul pussel så där på eftermiddagen...
Om jag ska lista lite förbättringsförslag så är det följande:
1) Att få upp den i 45 km/h är svårt förutom i nedförsbackar och i medvind. Den ligger oftast runt 40-strecket. Dessutom känns batteriet slött efter att halva kapaciteten förbrukats. Om halva batteristyrkan är kvar så kommer den bara upp i 35 km/h på slät vägbana.
2) Laddningspluggen under sadeln är inte ikopplad, vilket jag är lite besviken på. Förmodligen är det en valmöjlighet på andra modeller som har samma chassi, men jag tror det är en kostnadsfråga som hade varit bättre att implementera istället för att låta vara. Nu blir det bökigt att ladda om jag inte lyfter bort det tunga batteriet.
3) Blinkersknapparna är oroväckande nära tutan. Det har hänt mer än en gång att jag halvt skrämt ihjäl gångtrafikanter när jag skulle blinka. Ibland får jag hälsa lite på måfå eftersom de tror att jag tutar på dem för att jag känner dem... Kanske flytta tutan till högersidan istället.
4) En knapp som jag inte riktigt fått klart för mig vad den är till för är knappen på högersidan, i mitten. Den går att trycka in, men inget händer direkt. Förmodligen är den inte ikopplad, men en bättre instruktionsbok som tydligt beskriver vad som är ikopplat och vad som INTE är det hade löst många frågor tror jag.
5) Handbromsarnas handtag ligger för mig personligen lite för högt, men jag ser ingen möjlighet att sänka dem till en mer behaglig nivå. Det känns som att de är ganska så låsta i sin position.
6) Det finns ett utrymme under "fotplattan" som jag tror skulle kunna utnyttjas till ytterligare förvaring om det gjorts en lättare modifiering av plattan, t.ex. en öppningsbar lucka. Jag förmodar att det egentligen är till för ett batteri, men man kan lätt få in laddaren och/eller ett regnställ eller kedjelåset där. Utrymmet under sadeln rymmer inga mängder direkt...
7) Tillbehör för Drax Swift lyser lite med sin frånvaro tyvärr. Jag hade gärna sett en anpassad topbox, men förhoppningsvis kommer det...

I övrigt (trots mina kommentarer ovan) så är jag riktigt nöjd med köpet än så länge! Nu börjar det dock bli lite kallare om morgonen, och regnet och blåsten gör det inte lika charmigt att susa fram på vägarna längre. Får väl se hur länge jag håller ut... (Skrevs den 2018-10-10)

Recensioner Drax Swift 45km/h Svart

Du recenserar: Drax Swift 45km/h Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.