Flexicruiser LUX G1

Artikelnummer: FLLUXG1001

Exklusiv och stabil mobility scooter från Flexicruiser som ger extra god komfort på vägen.Varför inte ta med hunden på en premiäråktur?


19 995,00 kr
Från 600 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 20024 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 3358 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 1691 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 947 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 670 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 600 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Flexicruiser LUX G1

Modellen är utrustad med backväxel, lågväxel, parkeringsbroms och en motor som är utvecklad för att ge en mjuk start. Flexicruiser har funktioner med inspiration hämtad från fordonsbranchen för maximal komfort och säkerhet, såsom hydrauliska stötdämpande, backspeglar, justerbar sadel och led ljus både fram och bak. Den har ett hastighetsläge och kan köra upp till 15km/h. Det går även att få den som klass 2 i tre hastighetslägen och då når den en maximal hastighet på 25km/h. Du tar dig 2-5 mil på en laddning tack vara ett stort batteri på hela 1200wh (60V*20Ah), många konkurrenter har avsevärt mindre batterier och det är batterikapaciteten tillsammans med terräng, vikt, temperatur etc som bestämmer hur långt du kommer per laddning. Flexicruisern starka motor med en maxeffekt på 900W gör att du tar dig upp för i stort sett alla backar. Du kan reglera stolen efter hur lång du är, flexicruisern kommer även med ett mindre utrymme under sitsen och en förvaringsbox bak.

Vid leverans av din flexicruiser går den i 15kmh och klassas då som ett hjälpmedelsfordon och den ingår då oftast i din hemförsäkring och du får köra överallt med din scooter även på trottoarer för gångtrafikanter. Skulle ni vilja så kan vi hjälpa till med att ändra så att din flexicruiser går i 25kmh och klassas då som en EU moped klass 2 – då kräver fordonet en fordonsförsäkring. Din flexicruiser levereras CE märkt som hjälmedelsfordon och även med ett COC intyg dvs certifiering som EU moped klass 2.

Teknisk information

Teknisk information Flexicruiser LUX G1

Färg Svart

Manualer

Recensioner

Recensioner Flexicruiser LUX G1

Du recenserar: Flexicruiser LUX G1

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.