5. M1 Battery Pack Pro 48V32Ah

Artikelnummer: 60111026

12 495,00 kr
Ladda ner PDF

Teknisk information

Teknisk information 5. M1 Battery Pack Pro 48V32Ah

Färg Nej

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Väldigt bra i många situationer. Men sådär kvaliteRecenserad av Gustaf Jonsson
Betyg
Jag har en NIU M1 PRO och den är grym. Bästa är räckvidden. I närheten av 9 mil på en ladd. Men när det blir kallt så blir det närmare 4 mil. Men jag vet inte om jag har ett unikt problem men det är något som är löst i packet. Det skramlar runt. Men inga andra problem. Den är också väldigt lätt att repa. (Skrevs den 2019-02-23)

Recensioner 5. M1 Battery Pack Pro 48V32Ah

Du recenserar: 5. M1 Battery Pack Pro 48V32Ah

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.