M580 S 55-56cm Rosa

Rea
Artikelnummer: HJMA58PNKS1000285
Hjälmen är perfekt val för dig som köper en Baotian Retro då hjälmarna finns i exakt samma färg som mopederna.

Produktbeskrivning

Detaljer M580 S 55-56cm Rosa

Masu M580 är en ECE 2205-godkänd termoplasthjälm. ECE 2205 är en europeisk standard.

Hjälmen är utrustad med ett hakspänne av typen snabblås. Dessutom har den ett visir som lätt kan öppnas med en enkel enhandsfattning. Hjälmen finns i färgerna blanksvart, mattsvart, rosa och pärlemovit.Särskilt populär har den rosa hjälmen blivit tillsammans med den rosa Baotian Retro-mopeden.

Teknisk information

Teknisk information M580 S 55-56cm Rosa

Färg Rosa
Storlek S (55-56cm)
Inbyggt solvisir Utan solvisir
Typ Öppen med visir
Varumärke masu

Manualer

Recensioner

Recensioner M580 S 55-56cm Rosa

Du recenserar: M580 S 55-56cm Rosa

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkte, till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.