Aprilia SX50 E4 Grön

Artikelnummer: MOAPSXE4GRE502T
#bearacer

34 900,00 kr
Från 1047 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea delbetalning
  • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 34929 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 5842 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2933 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 24 månader 1635 kr/månad
  • Dela upp betalningen på 36 månader 1150 kr/månad
  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 1047 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Med skarpa och dynamiska linjer uttrycker nya Aprilia SX/RX sin sportiga DNA.

Den stora multifunktionsdisplayen är tydlig och visar all information du vill ha. Den nya sadeln för 2018 är endast 860 mm hög, vilket ger både föraren och passageraren en mycket mer bekväm sittposition.

Nya Aprilia SX/RX är utrustad med en ny 2-taktsmotor som uppfyller de tuffa EURO 4 kraven. Motorn är utrustad med en elektronisk förgasare och tre stycken katalysatorer och levererar gott om kraft samtidigt som den är både miljövänlig och bränslesnål.

Den bakre stötdämparen arbetar via den kraftiga svingarmen formad i rostfritt stål och ger dig optimal kontroll över mopeden. Aprilia SX50 E4 kommer utrustad med en stor 260mm bromsskiva fram och en 220mm bromsskriva bak för din säkerhet.

RX modellen kommer utrustad med 21" hjul fram och 18" bak med enduro däck. Medan SX modellen kommer utrustad med 17" hjul fram och bak med vägdäck. Factory modellerna kommer även med justerbar frambroms, USD-gaffel, handtagsskydd samt anodiserade aluminiumdetaljer.


- Prisgaranti (Se mer under fliken "Prisgaranti"

- 2 års garanti Läs mer...

Teknisk information

Teknisk information

Varumärke Aprilia
Färg Grön
Motortyp 2-takt 50cc
Växling Växlar
Hastighet 45kmh klass 1
Bränsle 95 oktan
Bränslevolym 7L
Storlek (LxBxH) 2003x810x860 (mm)
Fälg 17" fram och bak
Vikt 96kg
Passagerare Ja
Maxlast 160kg
Starttyp Kickstart

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Aprilia SX50 E4 Grön

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.