NIU N-Sport 45km/h Vit

Rea
Artikelnummer: MONICIWHT10000098
NIU N1 blev bäst i test när M3 testade elmopeder. Läs mer om testet!


NIU har med N-Sport inte bara gjort elmopeden till ett alternativ utan till ett bättre alternativ än mopeder med förbränningsmotor. N1S har bättre acceleration, är tyst, klimatsmart, prisvärd, enkel att ladda och kräver minimalt med service och underhåll.

Valbara tillbehör

2 099,00 kr
Från 63 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea delbetalning
 • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 2128 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 375 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 200 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 24 månader 122 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 36 månader 93 kr/månad
 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 63 kr
150,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
699,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
1 195,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 50 kr
1 799,00 kr
Från 54 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 54 kr
1 699,00 kr
Från 51 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 51 kr
1 899,00 kr
Från 57 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 57 kr

Endast 2 kvar på webblagret

Regular Price: 33 995,00 kr

30 995,00 kr

Från 930 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

 • Svea delbetalning
 • Köp nu betala om 3 månader (räntefritt) 31024 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt) 5191 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt) 2608 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 24 månader 1455 kr/månad
 • Dela upp betalningen på 36 månader 1024 kr/månad
 • Svea faktura
 • Minimum amount to pay 930 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer NIU N-Sport 45km/h Vit

Vi menar att NIU med N-Sport inte bara gjort elmopeden till ett alternativ utan till ett bättre alternativ än mopeder med förbränningsmotor. N-Sport har bättre acceleration, är tyst, klimatsmart, prisvärd, enkel att ladda och kräver minimalt med service och underhåll. Räckvidd är upp till 8 mil och möjlighet att ta med samt ladda batteriet inomhus gör att räckvidden täcker de sträckor man normalt gör med en moped.

NIU N-Sport elmoped är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU med N-Sport skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor.

Det skall vara enkelt att äga en elmoped från NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom ett portabelt batteri som är enkelt att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet.

N-Sport är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din N-Sport befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik.

N-Sport har imponerande prestanda. Med en för NIU specialanpassad Boschmotor på 1800W med peak på 2400W och NIU:s egenutvecklade Litiumbatteri på 29AH får N-Sport hela 120 Nm i vridmoment. Det gör att en elmoped från NIU enkelt accelererar ifrån traditionella EU-mopeder med förbränningsmotor. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 3 standardlägen för att passa olika trafiksituationer. Genom energisparande teknik och bromskraftåtervinning når man upp till 80 km per laddning, vilket vid normal pendling motsvarar ungefär en arbetsvecka.Vid full effekt och blandad körning är körsträckan ca 4-6mil.

Batteriet är optimalt placerat under förarens fötter vilket ger en mycket fördelaktig viktfördelning och samtidigt lämnar gott om plats åt förvaring under sadeln. N-Sport är rymlig och robust och har flera smarta detaljer som USB-uttag utfällbara fotstöd för passagerare och inte minst, plats för ett extra batteri under sadeln.

Läs mer om NIU här...

- Prisgaranti (Läs mer under fliken ovan)

- 2 års garanti Läs mer...

- Märkesförsäkring från Insplanet. Läs mer...
Teknisk information

Teknisk information NIU N-Sport 45km/h Vit

Varumärke NIU
Färg Svart
Motortyp Bosch for NIU
Bromsar Skivbroms/skivbroms
Motorstyrka 1,8kW (2,4kW peak)
Vridmoment 120Nm
Växling Automat
Hastighet 45kmh klass 1
Bränsle El, Lithiumbatteri Panasonic 60V 29Ah 1740Wh
Bränslevolym 80km räckvidd
Storlek (LxBxH) 1800*700*1130mm
Fälg Alu 12" fram och bak
Vikt 78kg
Passagerare Ja
Maxlast 150KG
Starttyp El

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (5)

En mycket bra el-scooter .Recenserad av Nicklas
Betyg
Har kört 400 mil utan några problem. Kör genomsnitt 6,7 mil mellan varje laddning. Är en El-scooter som klara av att köra 8 mil på en laddning. Jag är verkligen nöjd med det här köpet. (Skrevs den 2020-01-18)
Klockren valgRecenserad av Oleg Lund
Betyg
Placera den högt uppe på önskelistan (Skrevs den 2019-05-23)
Bra elmoppe med onödiga småbristerRecenserad av Marcus
Betyg
Ganska bra drag, snygg design. Störiga detaljer med 2018 års modell:

1. Kroken att hänga något på är värdelös. För vass för alla påsar, handtaget blir sönderskuret. Kroken är också för klen och känns som att den kommer att gå sönder och vinkeln är så dålig att inget stannar kvar på den. Otroligt onödig miss som skriker Kina-kvalitet.

2. Det tar en stund att komma iväg, då man måste joxa en stund med att lyckas lägga i läge tre och starta med gröna knappen. Låter kanske fånigt, men man blir sittande 6-7 sekunder extra då man hade velat blåsa iväg. Önskar att det gick att ställa in så att den alltid startar i läge 3.

3. Min moppe bromsar väldigt "pulsigt", och jag vet inte vad det beror på. Den är ganska ny. Irriterande att man inte kan bromsa jämnt och mjukt.

4. Kvaliteten på gångjärnet på sadeln är under all kritik. Det känns väldigt sladdrigt när locket är uppfällt, och min känsla är att det inte krävs mycket för att råka knäcka av det när locket är uppfällt.

5. Ingen timer på den klumpiga och fula laddaren, trots att batteriet inte bör ladda längre än 6h.

6. Hjälmförvaringen är idiotiskt nog för liten för de flesta hjälmar.

I övrigt bra. Har bland annat farthållare, vilket är skönt när man åker på något större vägar än i stan. Tips är att man kan ändra det hemska blinkersljudet, se Youtube. Kommer även att försöka byta kroken och på något sätt vaddera förvaringshålet framme vid knäna, så att man vågar ha mobilen där när man åker. (Skrevs den 2019-05-16)
Supernöjd!Recenserad av Henrik
Betyg
Köpte en Niu N1s i somras och har snart kört den 80 mil. Har den att pendla en dryg mil till jobbet med. Känns väldigt befriande att slippa avgaser och motorbuller, och så känner man sig som en lite klimatvänligare pendlare. (Skrevs den 2018-09-26)
Bästa moppenRecenserad av Oscar
Betyg
Funkar jättebra, bra med elbatteriet och låter ingenting. Rekomenderar verkligen. (Skrevs den 2018-06-07)

Recensioner NIU N-Sport 45km/h Vit

Du recenserar: NIU N-Sport 45km/h Vit

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.