NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

Rea
Artikelnummer: MCNINQIGTS70

Ordinarie pris 39 995,00 kr

34 995,00 kr

Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

NIUs NQi GTs är en motorcykel med kraftig elmotor och två kraftiga batterier som ger omedelbar acceleration och har en räckvidd på upp till 100+ km. Äntligen ett elektriskt alternativ för dig som hellre kör motorcykel än moped. Med NIU NQi GTs kan du på ett klimatsmart och kostnadseffektivt sätt transportera dig med en hastighet upp till 80 km/h. Den här motorcykeln kommer utrustad med två stycken batterier, utvecklade med den senaste teknologin, och har en räckvidd upp till 100 km i sportläge och 170 km i ekonomiläge. Motorn på 3000W är specialtillverkad av Bosch och ger en omedelbar acceleration direkt från stillastående. Den här modellen kommer utrustad med energisparande teknik som bromskraftåtervinning. Alla modeller från NIU är uppkopplad via ett SIM-kort och en GPS-sändare. Via appen i din mobiltelefon kan man se batteristatus, räckvidd, var mopeden befinner sig samt körhistorik.

Läs mer om NIU här...

- Prisgaranti (Läs mer under fliken ovan)

- 2 års garanti Läs mer...

- Märkesförsäkring från Insplanet. Läs mer...

Teknisk information

Teknisk information NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

Varumärke NIU
Färg Svart
Motortyp Bosch for NIU
Bromsar Skiva/skiva (CBS)
Motorstyrka 3,1 kW
Växling Automat
Bränsle El, Lithiumbatterier EVE 2x(60V 26Ah), 3120Wh
Bränslevolym 80km räckvidd
Storlek (LxBxH) 1890*740*1223mm
Fälg Alu 14" fram och bak
Vikt 90kg
Passagerare Ja
Maxlast 179kg
Starttyp El

Manualer

Recensioner

Recensioner NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

Du recenserar: NIU NQi GTs Sport 70km/h Svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.