Oxford Scooter XA5 Alarm skivbromslås svart

Larmlås på 110dB, passar alla skotrar.

Endast 7 kvar på webblagret

699,00 kr
Från 50 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 50 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Oxford Scooter XA5 Alarm skivbromslås svart

Oxfords nya XA5 skivbromslås är inte bara säkert, det är högljutt också! När låset kommer under attack släpper det ut ett öronbedövande och disorienterande alarm på 110dB. Låset laddas med hjälp av en vanligt USB-kabel. Oxford XA5 passar alla skotrar, till och med Vespa PX.

Teknisk information

Teknisk information Oxford Scooter XA5 Alarm skivbromslås svart

Färg Svart
Klassificering Icke godkänt
Längd Nej
Varumärke Oxford

Manualer

Recensioner

Recensioner Oxford Scooter XA5 Alarm skivbromslås svart

Du recenserar: Oxford Scooter XA5 Alarm skivbromslås svart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.