Akrapovič

Akrapovič

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

Akrapovic

Akrapovic tillverkar avgassystem, primärt för moped och motorcyklar men även för bilar. Deras avgassystem har använts i ett hundratal världsmästerskap genom åren och är mycket högkvalitativa vad gäller prestanda och design. Avgassystemen ska även vara tillgängliga för allmänheten och inte bara racingteamen, det är en vision som företaget håller fast vid även idag. Genom de senaste teknikerna vill Akrapovic leverera nöje till människor som älskar motorcyklar och mopeder över hela världen och till dem som finner det som en livsstil. Alla ska ha råd med ett bra avgassystem som håller hela mopedens livslängd.

Om Akrapovic

Företaget Akrapovic grundades 1991 av den slovenske racingföraren Igor Akrapovic. Hans kunskap om avgassystem kom från hans personliga erfarenheter, då han själv hade kört och tävlat under tio års tid på både nationell och internationell nivå. Akrapovic kände att de avgassystem som fanns på marknaden då inte var tillräckligt bra rent tekniskt. Ofta tillverkades de av tungt stål och var alldeles för dyra för den genomsnittliga kunden. Bara ett fåtal hade råd med ett kvalitativt avgassystem. Akrapovic startade därför sitt företag med sex anställda och började tillverka de mest tekniskt avancerade avgassystemen i värden. Idag strävar företaget fortfararande efter samma perfektion och har över 1000 anställda över hela världen. Varje komponent i ett Akrapovic avgassystem är noggrant designat och konstruerat av industridesigners, ingenjörer och arkitekter som möter utmaningar och kombinerar en teknisk lösning med en attraktiv modern design och tar det till nästa nivå.

Slip-on avgassystem

Hos oss på KopEnScooter.Nu finner du ett sortiment av ett slip-on avgassystem från Akrapovic. Med ett slip-on avgassystem får du mer motorstyrka och vridmoment. Avgassystemet från Akrapovic kommer med ljuddämpare i det lätta materialet kolfiber som ger viktbesparingar. Med ett slip-on avgassystem från Akrapovic får du en ökad prestanda genom hela åkturen.