Vespa GTS 300 Super Sport HPE ABS-ASR Mattblå

Artikelnummer: MCVEGTBLUSS30093

66 900,00 kr
Från 2007 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 2007 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer

Nu är den här! Den nya GTS 300 kommer med den nya kraftfulla HPE motorn som levererar hela 17,15kW jämfört med den tidigare motorn på 15,8kW. Den nya GTS kommer också med en ny design i fronten samt med LED belysning för din säkerhet.

GTS 300 är den starkaste Vespan som någonsin tillverkats. Den senaste medlemmen i den klassiska Vespafamiljen är GTS SuperSport som, precis som namnet antyder, erbjuder massor av sportighet. SuperSport är det ultimata alternativet för dig som vill åka trendigt, klassiskt och tidlöst. Med SuperSport har du alltid en plats mellan bilarna eller längst fram vid rödljuset. SuperSport är en ”Special Edition” och tillverkas i en mycket begränsad upplaga. Boka ditt exemplar idag.

- Prisgaranti (Se mer under fliken "Prisgaranti"

- 2 års garanti Läs mer...

- Välj hemleverans eller hämta körklar i närmsta butik Läs mer...

Teknisk information

Teknisk information

Varumärke Vespa
Färg Blå
Motortyp 300cc injection
Motorstyrka 17,15kW (23 Hk) vid 7,500 rpm
Vridmoment 22,3 Nm vid 5,000 rpm
Växling Automat
Hastighet 125kmh
Bränsle 95 oktan
Bränslevolym 9,5 L
Storlek (LxBxH) 1930x755x1370 (mm)
Fälg 12" fram och bak
Vikt 148 kg
Passagerare Ja
Starttyp Elstart

Manualer

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Vespa GTS 300 Super Sport HPE ABS-ASR Mattblå

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkt och årsmodell från samma varumärke, med identisk modellbeteckning (samma ram, ramstorlek, färg och komponenter) till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden + 10% på mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.