Välkommen hem till KöpEnScooter.Nu – Nordens största mopedvaruhus.

Vi har sålt mopeder, motorcyklar, tillbehör och reservdelar sedan 2004, och är idag den marknadsledande återförsäljaren i Sverige, med över 50 butiker. Vi erbjuder dessutom ett rikstäckande partnernätverk med över 180 verkstäder över hela landet. Du kan även handla online i vår webbutik och få din vara skickad och monterad till något av våra utlämningsställen.

Vi nöjer oss inte med att hålla marknadens bästa priser. Du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och vi erbjuder därför personlig service, generösa villkor, samt snabba & säkra leveranser. Varmt välkommen hem till oss på KöpEnScooter.nu!

Fri frakt över 1000 kr

Nordens största mopedbutik

Alltid prisgaranti

Alltid öppet köp

Faktura 30 dagar kostnadsfritt

Handla tryggt i vår butik!

På vackra Kungsholmen i Stockholm, närmare bestämt på adressen Lindhagensgatan 51, finner du vår fysiska butik och verkstad där vi erbjuder stora delar av vårt sortiment. Här kan du provköra scootrar, supermotarder, fyrhjulingar, elcyklar och motorcyklar, eller få hjälp med vilken hjälm, vilket lås eller vilka tillbehör som passar dig bäst.

Vi erbjuder även reparation och service för dina fordon, samt reservdelar till alla våra varumärken. Vi är den marknadsledande återförsäljaren i Sverige, med över 50 butiker. Vi erbjuder dessutom ett rikstäckande partnernätverk med över 180 verkstäder över hela landet.

Handla tryggt online!

Hos oss är det tryggt att handla online. Vi arbetar enbart med pålitliga partners med mångårig erfarenhet av e-handel, och kan garantera din trygghet och säkerhet när du shoppar hos oss.

Vi använder enbart den teknik som är standard för säkra kortbetalningar på internet. Betalning med kort sker alltid över en krypterad sida för att ingen ska kunna komma åt informationen.

Och vi nöjer oss inte med att hålla marknadens bästa priser. Du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och vi erbjuder därför personlig service, generösa villkor, samt snabba & säkra leveranser. Varmt välkommen hem till oss på KöpEnScooter.nu!

Nyhet! Kontakta oss här för att boka in en gratis konsultation i butiken!