Om NIU
Under våren 2017 lanserar KopEnScooter.Nu världens mest hypade elmoped, NIU NS1, i Sverige. N1S har prestanda, kvalitet och pris som utmanar traditionella EU-mopeder med förbränningsmotor på riktigt.

Vi på KopEnScooter.Nu har marknadsfört elmotorn som alternativ till förbränningsmotorer i mopeder sedan 2006. Vi såg redan då elmotorns fördelar i bättre acceleration, tyst gång och att den är klimatsmart. Men genombrottet har låtit vänta på sig, men med NIU N1S ser vi många anledningar och argument som kommer ändra på det. Vi menar att NIU med N1S inte bara gjort elmopeden till ett alternativ utan till ett bättre alternativ än mopeder med förbränningsmotor. N1S har bättre acceleration, är tyst, klimatsmart, prisvärd, enkel att ladda och kräver minimalt med service och underhåll. Räckvidd upp till 8 mil och möjlighet att ta med och ladda batteriet inomhus gör att räckvidden täcker de sträckor man normalt gör med en moped.

NIU

NIU är ett team av ingenjörer, industridesigners och kreatörer som antagit utmaningen att förändra hur vi pendlar i och omkring våra städer, med minimal påverkan på stadsmiljön. En NIU-moped skall vara tyst, utan CO2-utsläpp, engagerande och på snabbaste sätt förflytta sig i tätt trafikerade miljöer


Allt NIU gör börjar med användaren. Därför var det naturligt att bjuda in användarna redan under uppstarten och inte minst vid finansieringen av verksamheten. Responsen har varit överväldigande. Vid starten av projektet genomförde NIU två mycket uppmärksammade Crowdfunding-kampanjer som tillsammans genererat $24.000.000, vilket gör dem till ett av världens tre mest framgångsrika crowdfunding-bolag.

Vi på KopEnScooter.Nu är stolta att NIU valde oss som representant för Sverige, Danmark och Finland. N1S ser vi bara som en början och ser fram emot fler innovativa modeller från NIU’s kreativa design team.

NIU N1S finns i tre färger: Svart, Vit och Röd

Köp en NIU


Klicka här för att läsa Pressreleasen | Klicka här för bilder och filmer