Kymco mopeder & scootrar

Kymco

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

Kymco: ett märke med många möjligheter

Kymco har ett stort utbud av scootrar, motorcyklar, fyrhjulingar och ATV mopeder. Från början var Kymco en del av Honda men fick eget liv 1963. Sedan dess har märket vuxit sig starkt och är idag världsledande i både Europa och Nordamerika. Kymco förknippas i första hand med hög kvalitet och bra priser. Behöver du hjälp med ditt val är du välkommen att kontakta oss! Vi säljer Kymco mopeder med fri frakt inom hela Sverige. Välj om du vill ha hemleverans, eller om du vill hämta ut din Kymco moped monterad och klar hos närmaste verkstad. Du är även välkommen förbi vår butik i Stockholm för att provköra din Kymco scooter.

Ett taiwanesiskt varumärke med stark närvaro i Europa

Kymco (Kwang Yang Motor Co) tillverkade från början bildelar för storjätten Honda. Bolaget delades från Honda 1963 och1970 såg den första Kymco scootern dagens ljus. Företaget började marknadsföra sig under namnet ”Kymco” 1992. Idag är Kymco världens femte största tillverkare av scooters och producerar strax under 600 000 fordon varje år. Huvudkontoret är fortfarande baserat i Taiwan, där allt började, men numera har man även fabriker i bland annat Jakarta och Shanghai. Kymco scootrar och motorcyklar rullar på gator och gränder i världens alla hörn, närmare bestämt i 97 länder. Idag tillverkar man även motorer och fyrhjulingar till andra stora märken som BMW och Kawasaki.

Sportscootrar och fyrhjulingar av hög kvalitet till ett bra pris


Kymco bär med sig värdefull know-how från tiden hos Honda och den ligger till grund för skapandet av deras moderna och tekniskt avancerade fordon. Snygg design blandas med banbrytande teknik som gör en Kymco scooter till det perfekta färdmedlet för pendling. Varför förlora tid i trafikstockningar eller trängas på bussen när du kan röra dig fritt i stan med en praktisk scooter? Kymco erbjuder scootrar, mopeder och motorcyklar i en mängd olika utföranden. Stiligt och tidlöst eller modernt och färgsprakande sportigt - möjligheterna är många. Två saker karaktäriserar Kymco: prisvärdhet och kvalitet. Det spelar egentligen ingen roll vilken modell du väljer, alla produceras utifrån höga krav på teknik och funktionalitet.

Med klart sikte på framtiden

"Better than Best" är hur Kymco själva väljer att beskriva sin affärsvision. Det betyder att stort fokus läggs på bland annat utsläpp. I Taiwan är miljökraven bland de strängaste i världen och Kymco har valt att ligga steget före genom att utveckla teknik som gör det möjligt att reducera utsläppen rejält. Därför tillverkar man numera 4-takts motorer med katalysator och direktinsprutning som även ligger i fas med EU:s nya utsläppskrav.

Kymco erbjuder ett stort utbud

Kymco har ett stort utbud av scootrar och fyrhjulingar. Kymco är ett av Europas starkaste varumärken för moped scooter, motorcykel och ATV fyrhjulingar. Kymco förknippas med hög kvalitet och ett mycket bra pris. Behöver du hjälp att välja så är du välkommen att kontakta oss! Vi säljer Kymco mopeder med fri frakt inom hela Sverige. Välj om du vill ha hemleverans, eller om du vill hämta ut din Kymco moped monterad & klar hos närmaste verkstad. Du är även välkommen förbi vår butik i Stockholm för att provköra din Kymco scooter.