Vindruta NIU N-Serie Stor

Artikelnummer: 99999996

Endast 1 kvar på webblagret

1 899,00 kr
Från 57 kr/månad
X

Betala i valfri takt

till förmånliga villkor.

Välj delbetalning i kassan.

  • Svea faktura
  • Minimum amount to pay 57 kr
Ladda ner PDF

Produktbeskrivning

Detaljer Vindruta NIU N-Serie Stor

En stor och trevlig vindruta som passar NIU modeller från N serien (N1S, N-Sport, N-Lite, N-GT, N-Pro, NQi Sport, NQi Lite, NQi GT, NQi Pro, N-Cargo, NQi Cargo). Skyddar dig från både fartvind och regn.

Teknisk information

Teknisk information Vindruta NIU N-Serie Stor

Färg Nej
Varumärke NIU
Storlek Nej

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Fint skydd mot elementen.Recenserad av Hasse Abrahamsson
Betyg
Nu har jag haft denna vindruta i någon vecka. Det har regnat och det har blåst men jag har kurat ihop mig lite bakom den skyddande rutan och sluppit bli särskilt blöt.
Hade den passat perfekt hade jag givit den 5 stjärnor. Nu var det lite pyssel med att rikta om de metallfästen den sitter fast med vilket sänker betyget en smula.
Väl på plats är den suverän! Rekommenderas! (Skrevs den 2020-09-13)

Recensioner Vindruta NIU N-Serie Stor

Du recenserar: Vindruta NIU N-Serie Stor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkte, till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.