Drax Awesome 45km/h Svart Euro5

Artikelnummer: MODRAW45BLKE5
Awesome, en mästare på att transportera dig snabbt i stadsmiljö.
Denna produkten finns inte längre, vänligen se ersättningsprodukt.

Produktbeskrivning

Detaljer Drax Awesome 45km/h Svart Euro5

• Prisvärd instegsmodell
• Låg sitt höjd
• Lätt och smidig

Trots sitt kompakta format finns goda förvaringsmöjligheter. Ett stort utrymme under sitsen, samt ett handskfack ger goda möjligheter att förvara tillbehör och extralast på resan. Är inte detta tillräckligt kan en toppbox och pakethållare monteras på scootern. Stor omsorg och många års erfarenhet har lagts ned för att vi skall kunna ge dig maximal valuta för pengarna. Alla viktiga delar har specificerats av Drax för att klara vårt nordiska klimat.

- Prisgaranti (Läs mer under fliken ovan)

- 5 års motorgaranti Läs mer...

- Märkesförsäkring från Insplanet. Läs mer...Teknisk information

Teknisk information Drax Awesome 45km/h Svart Euro5

Varumärke Drax
Färg Svart
Motortyp 4-takt 50cc
Bromsar Skiva / Trumma
Motorstyrka 2,2kw
Vridmoment 2,7Nm/6500rpm
Växling Automat
Hastighet 45kmh klass 1
Bränsle 95 oktan
Bränslevolym 5,5L
Storlek (LxBxH) 1735*655*1110mm
Fälg 10 tum Aluminium
Vikt 83kg
Passagerare Ja
Maxlast 150kg
Starttyp El / Kick

Manualer

Recensioner

Kundrecensioner (4)

rekommenderarRecenserad av theblackwarrior
Betyg
Jag upplever drax awesome som en mycket prisvärd moped som fungerar utmärkt och är en väldigt trygg moped. Dock när jag fick den fungera inte baklyktan men bromsljuset fungera :(
(Skrevs den 2021-04-09)
Budget men braRecenserad av Flurren
Betyg
Mopeden fungerar som den ska och har en skön körkänsla. Dock måste jag tyvärr säga att den är väldigt dåligt byggd. Det är svårt att sätta tillbaka delar som du har monterat loss och ibland går vissa skruvar sönder. Utöver det så är mopeden väldigt snygg och skön att köra. (Skrevs den 2021-04-09)
BraRecenserad av Kalle
Betyg
Mycket Bra (Skrevs den 2021-04-09)
Bra MopedRecenserad av Equélé Manga
Betyg
Prisvärd och en väldigt skön moped att köra (Skrevs den 2021-04-09)

Recensioner Drax Awesome 45km/h Svart Euro5

Du recenserar: Drax Awesome 45km/h Svart Euro5

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Prisgaranti

När du bestämt dig för vilken scooter eller vilket tillbehör som passar dig bäst vill vi givetvis att du skall handla av oss, därför garanterar vi lägsta pris*. Det innebär att om du hittar en identisk vara** hos en annan svensk handlare inom 14 dagar betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Lägsta prisgaranti gäller ej Kopenscooters egna kampanjer.

KopEnScooter.Nu är Sveriges största återförsäljare av mopeder, vi erbjuder kvalitetsprodukter från världens främsta tillverkare och vi gör det till låga priser samt med prisgaranti. Om du innan köpet eller inom 14 dagar efter köpet hittar samma produkte, till ett lägre pris får du tillbaka mellanskillnaden. Det kallar vi en bra garanti, dvs att du betalar bästa pris för din vara hos oss.

* Lägstaprisgarantin gäller 14 dagar från inköpsdatumet mot att du uppvisar en kontrollerbar uppgift som styrker att varan finns att köpa billigare på ett annat ställe i Sverige. Garantin gäller även prissänkta produkter i t ex annonser, reklamblad eller liknande, med andra ord priser nedsatta från ordinarie priser. Prisjämförelsen gäller alla butiker och e-handlare med säte och lager inom Sveriges gränser. Lägstaprisgarantin gäller inte varor som säljs som “begränsat antal” eller som ”beställningsvaror” och omfattar inte heller offerter.

**Produkten måste ha samma Varumärke, Årsmodell, Modellbeteckning, Rammodell, Storlek och  Färg.