Vill du hämta ut din scooter körklar på ett utlämningsställe i närheten av där du bor? Hos oss på KopEnScooter.Nu är det möjligt att få din scooter körklar hos närmsta verkstad utan att du behöver betala någon extra kostnad för det. Vi samarbetar med utvalda utlämningsställen i hela landet, från Malmö i söder till Piteå i norr. Det gör att du kan ta del av vårt sortiment oavsett vart du bor utan att behöva ta emot din scooter hem till dig, montera själv och ta hand om allt emballage. Vi kallar konceptet Scooter-2-Go.


Många fördelar med Scooter-2-Go
Scooter-2-Go är ett bekvämt leveransalternativ för dig som samtidigt vill få en ordentlig genomgång av din scooter. Genom att välja Scooter-2-Go så får du direkt kontakt med en produktspecialist som kan ge svar på de frågor som du undrar över och behöver få svar på.

Självklart går det att beställa hem direkt till dörren men väljer du att hämta upp mopeden hos ett av våra utlämningsställen så slipper du möta upp postombudet och du kan istället hämta ut mopeden i lugn och ro när det passar dig. Fördelen är att du sparar tid och inte behöver rusa hem från jobbet, eller ta en dag ledigt, för att hinna med leveranstillfället.

Alla delar är även monterade när du hämtar ut hos ditt valda utlämningsställe. Det gäller inte om du beställer hemleverans. Då kan du behöva exempelvis montera backspeglar och andra detaljer själv. Alla utlämningsställen är även godkända verkstäder vilket innebär att där du hämtar den kan du även senare lämna den för service.

Du väljer utlämningsställe innan du betalar i kassan.